WAKTU MALAYSIA :D

Monday, May 2, 2011

BERKELAH DI PANTAI AIR PAPAN (:





salam readers , harini aku nk story skit yg smlm aku and family aku pegi berkelah kt PANTAI AIR PAPAN . aku bertolak dari rmah jam 6.00 pagi , awal gile kan ? sbb mama aku kate , kalau kite gerak awal , tak ramai org kt sane nnti . so kire tak sesak lah . aku pun LAYAN jelah mama aku neh . perjalanan ke sane mngambil mase kire2 dlam 2 jam 1/2 .


Time aku smpai jee kt PANTAI tuh , PERGHH ! udare kt sane tak mcm nyaman GILE BAPAK plak kenn ? pantai die BERSIH , CANTIK , sng kate mmg INDAH2 belake lah :D
then , ku pun trun kan lah brg2 dari dlm kete , and carik tmpat untuk kiteorg berkelah (:
bile da dpat tmpat , aku dgn pantas trus bentang tikar untuk kiteorg duduk and letakkan brg2 kt situ . aku pun keluarkan lah camera D3000 aku dari dlam beg and snap2 photo kt situ (:
snap photo mama aku , adek aku , aku and pemandangan yg INDAH kt situ (:


After da puas snap2 photo , perut aku pun da berbunyi dari tadi . paham2 jelah , perut aku neh mntak dipenuhkan dgn makanan yaww ! :D
aku pun duduk dkt tikar and mntak mama aku nasi lemak . mmg sedap gile lah time aku makan tuh , yelah , makan di tepi PANTAI lah katekan :D


After perut sudah kenyang , aku lepaking kejap , yelah , tkkan nak terus pegi mandi laut , nnti kang perut bertambah BUNCIT :D
lepas aku da lepaking dlam 10-15 minit cam tuh , apelagi , aku terus gerak ke PANTAI yg INDAH tuh untuk mandi laut yg biru (:
aku mandi tuh agk lame jugak lah , dari pagi smpai lah ke tengahari (:
PERGHHH ! puas gile mandi :D


Then , aku pegi lah bilas badan and tukar baju (:
da settle tukar baju , aku pegi lah berjalan2 di pantai tuh and beli cenderamate kt situ .


Dlam pukul 3.00 petang mcm tuh , aku and family aku kemas2 and bergerak balik .
sepanjang perjalanan balik aku tido jee sbb penat GILE BAPAK LAH ! :D
tapi , takpe asalkan aku seronok and lepaskan tension (:




IF KORANG SUKE KORANG LIKE , IF KORANG LAGI SUKE COMMENT2 LAH YEE (:

No comments:

Post a Comment

if korang suke korang like , if korang lagi suke comment lah yee (: