WAKTU MALAYSIA :D

Friday, March 18, 2011

CS MARI (:





Heyhey , hari rabu haritu aku TURUN town ( CITY SQUARE
GEMPAK tak GEMPAK lah weyhh , SAMUK gile ! :D 
ramai SIAL budak2 aku turun (: 
aku turun sane pun ade 2 sbb sbnrnyer :-


1. hampir sePARUH kott , budak2 aku AJAK aku turun .
2. aku nak jumpe seorang budak yg agak K**** banyak . 


Tapi budak yg aku nak jmpe tuh , die bole TAK datang , PERGHHH
takut ape ?! ==' 
time aku da tau budak tuh dtg , apelagi , pegi ENJOY lah ! :D 


Aku dgn budak2 aku pun pegi lah tgok MOVIE ,LEPAK2 , MAKAN2 , JALAN2 .
tgah sedap2 LEPAK , aku tnyer budak2 aku , 


                 AKU : weyhh , pkul brape ha
            BUDAK2 : da nak dkt pukul 5 doe , apesal ?


MAK AII , aku dgn GABRA nyer bgun and pnggil sorang mmber aku and ckp dgn die yg kite kene balek nehh . 
mmber aku pun ANGGUK jee (: 


Time nak blek tuh , aku SALAM2 dgn budak2 aku and terus gerak . 
aku kene blek awal sbb aku nak KEJE mlm neh (: 
kalau aku tak keje , aku bole STAY smpai MALAM (: 


Okelah , smpai situ jee aku nak taip , 
act , tgn aku MALAS + PENAT menaip nehh , HAHA :D
BYEBYE , ASSALAMUALAIKUM (: 



IF KORANG SUKE KORANG LIKE , IF KORANG LAGI SUKE COMMENT2 LAH YEE (:

No comments:

Post a Comment

if korang suke korang like , if korang lagi suke comment lah yee (: